Word lid van ons ambassadeursnetwerk

Word lid van ons ambassadeursnetwerk

Ben jij een gedreven professional in zorg en welzijn of veiligheid en justitie? En wil jij een jaar lang het verschil maken en verandering brengen door actief bij te dragen aan het welzijn van jongeren én een samenleving zonder gendergerelateerd geweld? Word dan ambassadeur van Act4Respect met andere professionals! 

Waarom verandering nodig is

Wist je dat gendernormen over hoe een jongen of meid zich hoort te gedragen het risico op grensoverschrijdend gedrag vergroten bij zowel plegers als slachtoffers. Dit moet anders!

In de alliantie Act4Respect van Atria, Rutgers en COC Nederland zijn wij onderdeel van het Nationaal Actieplan. Wij werken samen met jongeren en professionals aan een inclusieve en veiligere wereld voor jongeren, waarin het voorkomen van (online) seksueel geweld en (ex)partnergeweld centraal staat.

Ik heb interesse!

Hoe doen wij dit?

 • Wij maken campagnes voor jongeren, zoals Generatie Ja… en? waarmee wij 95% van de jongeren tussen de 17-23 jaar bereikten.
 • Wij bieden deskundigheidsbevordering aan voor professionals die met jongeren werken op onze website, met meer dan 20.000 unieke bezoekers per jaar.
 • Wij ontwikkelen interventies voor professionals, maar ook voor jongeren die extra ondersteuning nodig hebben. Onze trainingen worden gemiddeld met een 8 beoordeeld.

Klik hier om meer te zien over het bereik van Act4Respect

Help je ook mee?

Nu is het tijd om onze kennis in praktijk te brengen. Word ambassadeur van Act4Respect – hét netwerk waar alle expertise tot leven komt. Hier gaan we verder dan woorden en bieden we concrete handvatten om het verschil te maken. En dit doen we graag samen met jou!

Als Act4Respect ambassadeur…

 • Profiteer je gratis van trainingen, deskundigheidsbevordering en inhoudelijke handreikingen.
 • Kun je onderdeel worden van de Act4respect trainerspool.
 • Ontvang je tips hoe je preventie verder krijgt in jouw organisatie.
 • Kom je in contact met andere ambassadeurs en organisaties via een jaarlijkse netwerkborrel georganiseerd door ons.
 • Kan je dit contact onderhouden in de digitale netwerkomgeving die exclusief voor ambassadeurs is.
 • Blijf je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen bij andere organisaties.
 • Ook proberen we beroepsaccreditatie en ondersteuning te regelen voor jouw inzet.

Zodat jij uiteindelijk

 • Actief tips en kant-en-klare content van ons en andere organisaties met jouw netwerk of collega’s kan delen.
 • Zelf content kan delen over de preventie van seksueel geweld en (ex)partnergeweld wanneer je dit graag wil.
 • In gesprek gaat met collega’s, managers en andere organisaties over deze onderwerpen.
 • Een kleine regionale bijeenkomst, of een training van jouw organisatie samen met ons en andere ambassadeurs organiseert. Deze bijeenkomst, training, workshop, webinar en de grootte hiervan kunnen jullie naar eigen keus invullen.
 • Dit alles bij elkaar zal een tijdsinvestering zijn van maximaal 2 uur in de week. Natuurlijk kunnen we kijken naar wat mogelijk is indien je minder tijd hebt maar je wel graag inzet. Alle beetjes helpen!

Ja! Ik ben geïnteresseerd

Meld je dan aan via deze link en kom met ons in gesprek. Niets staat dan al vast, maar dan kunnen we onze wensen en verwachtingen naar elkaar uitspreken. En draag bij aan een veiligere en fijne toekomst voor jongeren. Jouw inzet maakt het verschil!

We zijn momenteel bezig met het onderzoeken van de specifieke details voor het ambassadeursnetwerk van Act4Respect. Het jaar 2024 staat in het teken van een pilot van dit project. We bevinden ons nog in de opstartfase en streven ernaar om samen met de ambassadeurs te ontdekken hoe we dit succesvol kunnen realiseren en hoe we iets kunnen betekenen voor professionals die zich willen aansluiten bij ons netwerk. 

 

Delen:

Reacties

 • Op 27 november 2023 08:21, zei: Johanna Otto Ik probeer al 8 jaar zwanger te worden en had hulp nodig! Ik ben naar de dokters geweest, maar nog steeds niets. De artsen legden uit dat ik en mijn man vruchtbaar zijn en dat ik niet weet waar ik anders terecht kan. Tijdens een van mijn bezoeken aan het ziekenhuis ontmoette ik iemand met wie we van hart tot hart spraken en zij legde uit hoe ze 15 jaar had gewacht totdat ze dokter Ilekhojie ontmoette, die haar kruiden gaf waardoor ze slechts een maand later zwanger werd. Ze zei zoveel goede dingen over dokter Ilekhojie en ik moest het zelf zien. Het is 4 maanden geleden dat ik de kruiden kreeg en we zijn al zwanger. Dankzij dokter Ilekhojie ben ik zo opgewonden dat ik binnenkort moeder zal worden. Ik laat zijn contacthulp achter voor iedereen die problemen heeft met zwanger worden. Vertrouw me en vraag hem om hulp. E-mail gethelp05@gmail.com WhatsApp +2348147400259
 • Op 28 december 2023 08:48, zei: ketheen Let op! Dr Sacre kan mensen helpen door een gebroken hart, huwelijkszaken, gezondheidsproblemen, echtscheiding, scheiding, het krijgen van je ex terug, etc. Dr Sacre is een krachtige tovenaar en een machtige genezer. Hij hielp me mijn ex-liefhebber terug te krijgen zonder enige vertraging, en het had geen bijwerkingen. E-mail:Sacretempleofpower@gmail.com WhatsApp Link:+2349076034359 Hij is zeer professioneel in zijn geestelijk werk. Bedankt, meneer. ketheen