Alliantiepartners

Alliantiepartners

Rutgers

Het expertisecentrum Rutgers wil bijdragen aan het verbeteren van de seksuele en reproductieve gezondheid en rechten van iedereen en richt zich daarbij de komende jaren op jongeren onder de 30 jaar. Rutgers geeft voorlichting en verbetert de toegang tot informatie en zorg en versterkt professionals, organisaties en samenlevingen. Rutgers verbindt onderzoek, implementatie en pleitbezorging.

Atria

Als nationaal kennisinstituut verzamelt, beheert, en deelt Atria het erfgoed van vrouwen en zet zich op basis van onderzoek en feiten in voor gelijke behandeling van mensen in alle diversiteit.

COC Nederland

COC Nederland komt op voor de belangen van lesbiennes, homoseksuelen, biseksuelen, trans- en intersekse personen (LHBTI’s). Ze streven naar een diverse en inclusieve wereld waar mensen zich tot hun volle potentieel kunnen ontwikkelen, ongeacht hun seksuele oriëntatie, genderidentiteit of -expressie en geslachtskenmerken.

De Alliantie Act4Respect wordt gefinancieerd door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.

Natuurlijk werken we binnen Act4Respect samen met met allerlei organisaties en professionals. Maar wij ook mogelijkheden om met elkaar te netwerken. Dit kan op ons congres, maar gebeurt ook binnen ons Act4Respect netwerk, waar je je voor kunt aanmelden.

 

Fotocredits: Hannah Busing

Delen:

Reacties